Muovikasseja tuntuu kertyvän nurkkiin aika tavalla eikä kulutus vastaa tuota kertymää... Muovikassien varastointi on tuottanut jonkin verran päänvaivaa. Jossain kädenulottuvilla niiden pitäisi olla, mutta muovikassit eivät ole kovin esteettisen näköisiä. (Ja minun hermoillani ei viikkailla muovikasseja nätteihin pinoihin). Löysin ratkaisun Mimosan päiväkirjasta. Päätin hurauttaa muovikasseja varten makkarapussin. Makkaran yläpäästä sullotaan tyhjät muovikassit sisään ja alapäästä kiskaistaan tarvittavat kassit käyttöön.

Ostin tarkoitusta varten lähikaupasta valmiin keittiöpyyheen. Nauha on jotain valmisnauhaa. Ompelin pyyheen pitkän sivun kii, päihin ompelin napinläven (kuminauhan pujottamista varten) sekä kuminauhakujan. Lopuksi pujotin n. ranteen mittaisen kuminauhan makkaran molempiin päihin (yläpäässä on vähän pidempi).

1001271.jpgTämmönen tuli. Ei mun mielestä yhtään hullumpi. Ja kun vieressä on samasta kankaasta keittiöpyyhkeet käsiä varten, niin muovikassit sulautuvat ympäristöönsä varsin kivuttomasti. Tätä kehtaa pitää näkösällä vieraidenkin aikana -toisin kuin muovikassiin sullottuja muovikasseja... Tuossa makkarassa on muuten muovikassillinen niitä tyhjiä muovikasseja (tyhjensin varastoni -pitihän tämä luomus ottaa heti käyttöön...)