Hiivatin Tarppa, kun sai minutkin hassutettua upeiden pipariluomustensa kanssa (katsokaa vaikka!). Oli sit ihan pakko ostaa kaupan valmista piparitaikinaa. (Juu, ihan niin rohkea en sentään ole, että tekisin sen taikinan itse...). Nyt sit huomenna olis tarkoitus viettää taas rattoisa lauantaipäivä leivoskellen. Tarkoitukseni on tehdä piparikirkko täkäläisiin joulumyyjäisiin. Tavoitteenani on joku tämän tapainen luomus:

 (Tää kuva on Finfoodin oppimateriaaleista, samasta paikasta, mistä otin kaavat. Sieltä löytyy kaavat myös kämmenelle sopivaan piparimökkiin.)

Voin kertoa jo nyt, ettei lopputulos tule olemaan ihan noin upea ilmestys. Toivottavasti lopputulos on semmoinen, että sen kehtaa laittaa myyntiin... Eikä minua harmita hirveästi, vaikkei sitä kukaan ostaisikaan. Onpahan sitten itelle jouluks piparikirkko valmiina...

Koristusta varten ostin tämmöisen setin:

Eli ostin hopeisia suklaarakeita (vasen kuva, vasen laita), tavallisia suklaarakeita (ranskalaisten pastillien tapaisia), Mariannerakeita ja hopeakuulia. Ja sitten pursotettavaa kamaa tuli mukaan vihreä sokerikuorrute (uusi väri), kaksi valkoista sokerikuorrutetuubia, ja koristelugeeliä punainen, sininen ja vihreä (yksi kutakin)

Katotaan, miten ämmän käy huomenna...