Ohje on kopsattu suoraan Iloleipurien sivuilta.

150 g voita
3 munaa
3 dl sokeria
3/4 dl maitoa
1 dl vadelmahilloa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakojauhetta

Koristeluun:
valkosuklaata
karamellivärejä

Jos haluat voit lisätä kakun väliin:
50 g voita
85 g taloussuklaata
1/2 dl vadelmahilloa

 

Pohjan kanssa oli pieniä ongelmia, se tursuili ja pursuili vuoan yli. Onneks ei tullut ihan uunin pohjalle asti... Isommat röhelmät veistelin voiveitsellä pois ennen kuorrutusta. (Vissiin Ullalla oli samoja ongelmia mahtumisen kanssa?)

Kuorrutukseen laitoin valkoista suklaata, sulattelin ja laitoin ensin nuo valkoiset osat. Sit värjäsin korvalehden punaisella värillä (mulla oli nestemäistä väriä) ja puvun sinisellä ja sarven keltaisella (nämä oli jauhevärejä). Värjätyt suklaat sekoitin ja sain epämääräisen rusehtavan värin, jolla laitoin sorkat ja "tummat" kohdat.

Tässä lopputulos. Mun mielestä aika makee! Jotain "pientä" fiksausta toki on, mutta ensimmäiseks suklaakoristelutyöks ihan kelvollinen, eiks vaan? Arvatkaa kaks kertaa, millanen kakku on prinsessan 1v synttäreillä ens keväänä... ;o)

1099381.jpg

Harmi vaan "Hakkis" ei kestänyt kuljetusta, vaan sen kaula katkesi kesken myyjäismatkan. Nooh. Ei se vauhtia haitannut, kakku myytiin puoleen hintaan. Kovasti herätti mielenkiintoa! Ja kiitos silikonivuoan, sain paljon aiheetonta ihailua. =D