Leipasin naapurille parit joulukakut: rusinakakun ja taatelikakun. Rusinakakun ohjetta muokkasin sen verran, että laitoin soodaa vain 3 tl.

Rusinakakku vasemmalla ja taatelikakku oikealla.

Ihan pienestä "leipasemisesta" ei tosin ollut kyse -kolmesta taatelikakusta vain yksi onnistui. Irtoreunavuoalla en jostain syystä saa taatelikakkua ikinä onnistumaan. Nytkin kokeilin puutikulla, että kakku oli kypsää. Reunan sain irti, kun avasin lukituksen. Torvi-osa lähti pitkän odottelun jälkeen irti -ja silti jäi osa kakusta vuokaan kii. Pienellä kuusi-vuoalla piti tehdä prinsessan kummitädille kakku ja se jäi vuokaan kii ihan totaalisesti. Tuon onnistuneen kakun kanssa tein niin, että annoin olla sen 175 asteisessa uunissa tunnin, kokeilin, että oli kypsää, ja laitoin vielä hetkeksi uuniin, mutta sammutin uunista lämmön. Se suorastaan tipahti vuoasta! Tämä leipominen ja leipomusten onnistuminen on välillä ihan henkimaailman juttuja! Noh. Pääasia, että saan naapurille ne lupaamani kakut. Ja saadaan itellekin samalla taatelikakku (se rengasvuoalla tehty, se menee kotioloissa).