Innostuin taas vaihteeksi muovailemaan koristeita. Tällä kerralla "aseinani" oli mantelimassa (meilläpäin myydään vain vaaleanpunaista ja vihreää marsipaania -ei kiinnostanut tehdä pelkkiä possuja tai sammakoita...), kaakaojauhe ja tomusokeri. Kaakaojauheella tummensin massaa ruskeammaksi ja tomusokeri oli "jauhoina" estämässä massan tarrautumisen alustaan.

1208042.jpg

Tällä kerralla yritin tehdä possun (mukaeltu tästä Mansikkamäen Eben ohjeesta), suuhun laitoin "suklaasydämen", eli ruskeaksi värjätyn sydämen, hirven (idea lähti Juhlattaren Hälge-hirvistä). Lisäksi tein "omasta päästäni" tuollaisen "mutanttihahmon" (jolla on myöskin "suklaasydän"), kukan sekä 30-kyltin.

Hirven pää on kaakaojauheella värjätty tummaksi, taustana on "luonnonvärinen" massa, taustalevyn pääll on pieni pallukka vaaleaa massaa nostamassa päätä irti taustasta, sarvissa on tukena pätkä coctail/grillitikkua. Sarvien malli on vähän huono. Ei oo oikein kunnon kruunupää, mut ei mun taidoilla saa tuollasesta lötköstä massasta mitään 7-piikkistä lapiosarvee... Kyltti on perus-massaa, johon painoin marsipaanityökalulla 3 ja 0. Rullasin tummasta massasta ohuet nauhat ja painoin kyltin painaumiin. Tuo hirvi ja 30-kyltti on tarkoitus laittaa sitten aikanaan isoveikan synttärikakun päälle, vaikkei ne olekaan mitään taiteen riemuvoittoja... Velipoika on Suuri Valkoinen Metsästäjä... Hirvimies henkeen ja vereen... (Lahjaksi olen ostanut jo muovisen hirven ja valkohäntäpeuran. Vielä kun löytäis Hälge-sarjakuva-albumin... =D )

Tuolle possullekin minulla olis sijoituskohde, mutta en oikein voi sitä vielä paljastaa... *salaisuuksien verho häilyy* Itse asiassa muuten tuollainen mantelimassasta kaakaojauheen sotkemilla käsillä muovailtu possu taitaa olla aikas lailla aidomman värinen kuin kirkas, vaaleanpunainen versio?