Tein jokunen viikko takaperin kokeeksi sipulihilloketta. Mies rakastaa sipulia ylikaiken (minä en koskis pitkällä kepilläkään...) ja tykästyi laivareissulla sipulihillokkeeseen. Lupasin googletella ohjetta ja kokeilla kotona. Nyt en valitettavasti muista, mistä ohjeen olen napannut.

Tässä ohje sellaisena, kun se luki siellä netissä (itse tein noin puolikkaana -siinäkin on miehelle syötävää ihan riittävästi...):

Sipulia 1 kg

Mausteliemi:

2,5 dl vettä

2,5 dl etikkaa

500 g hunajaa

mausteeksi inkiväärisiivuja, kokonaisia neilikoita ja valkopippureita.

1. Viipaloi sipulit

2. Keitä mausteliemi

3. Lisää sipuli

3. Hauduta kypsäksi.

4. Purkita kuumana puhtaisiin lasipurkkeihin.

 

Tässä kuva sipulista hautuneena. Mausta en osaa sanoa mitään (en maistanut...), mutta mies kehui.

1321231.jpg