Ai jee! Pääsinpäs viimeinkin postiin hakemaan slyni lähettämän paketin. Sain pakettikortin jo aikapäiviä sitten, mutta pienen mökkilomareissun vuoksi ehdin vasta tänään postiin. Voitte kuvitella, miten paljon pakettikortti poltteli tuossa pakastimenkulmalla!

1820797.jpg

Pakkohan se paketti oli avata heti kotona. Valitettavasti kuva on vähän huono. Nappasin sen hätäisesti ydhellä kädellä, ennen kuin äiskän-pikku-apulainen pääsee levittelemään tavaroita pitkin huushollia.

Ihanaisessa paketissa oli:

* Maraboun tummaa vadelmasuklaata -Tämä on uusi tuttavuus, täytyykin maistaa!

* Jogurttirusinoita -Nämä olivat joskus minun suurta herkkuani. Onneksi "riippuvuus" on jo vähän helpottanut... =D Tai helpottanut ja helpottanut... Puolet pussista on tainnut jo kadota "jonnekin".

* Valkosuklaa-Nougat-moussen ainekset -Vitsit kun näyttää hyvältä! Tätä voisi varmaan kokeilla myös kakun täytteenä, vaahdotetun kerman joukossa.

* Chilisuklaata myllyyn -Täytyykin käydä hakemassa uusi mylly, vanhat on täynnä pippureita ja suolaa... En oo ikuna maistanut tätä herkkua, vaikka olenkin varsinainen suklaaholisti.

* Patalappu -Näitä ei ole koskaan liikaa! Varsinkin kun nämä tuntuvat olevan "kertakäyttökamaa", pesun jälkeen eristysteho tuntuu häviävän kuin tuhka tuuleen.

* Paperisia pullavuokia -Pitäisköhän leipoa pullaa pitkästä aikaa? Tuo paketin kyljessä oleva manteli-voisilmäpullien ohje kuulostaa herkulliselta!

* Kesäinen kortti, jossa toivotettiin makoisaa loppukesää.

Kiitokset slylleni paketista! Paketti lämmitti mieltä ja piristi keskellä kesän viimeistä lomaviikkoa. Odottelen mielenkiinnolla (ja malttamattomana), mitä keksit seuraaviin paketteihin. =D