Wokki on aikas näpsä ruoka. Syntyy helposti ja nopeasti -kaksi meidän keittiön peruspilaria kokkauksen saralla!

Tämän illan "sävellys" oli tämmöinen värien sinffonia.

2060424.jpg

Wokissa on:

1 ras. marinoituja possunsuikaleita (myös naturellit käy tai jauheliha tai broitsusuikale tai...)

1/2 kiinankaali suikaloituna

1 punainen paprika suikaloituna

1 pss wokkivihanneksia pakastealtaasta (käytin Pirkan violettia pussia)

1 kesäkurpitsa

1 pkt (riisi)nuudelia + 2,5 dl vettä ja 1/2 tl suolaa nuudelien keittämiseen. (En käyttänyt nuudelipaketin omia mausteita)

+ öljyä paistamiseen.

Ruskista possusuikaleita öljyssä pari minuuttia. Lisää suikaloitu kiinankaali ja paprika. Sekoittele.

Lisää jäiset wokkivihannekset ja pienitty kesäkurpitsa. Hauduttele välillä sekoittaen sen verran, että vihannekset sulaa + kypsyy. (Voit laittaa kannen päälle, niin hautuvat nopeammin). Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa (+ muita mausteita oman maun mukaan)

Keitä sillä aikaa nuudeli kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Nuudelia kannattaa vähän pienentää, niin on helpompi syödä...

Kun vihannekset ovat lämmenneet, lisää nuudeli. Sekoita. Ta-daa! Valmista on.