Catcattia lainaillen...

Kun riisipuuro alkoi pursuilemaan korvista, jalostin loput puurot herkulliseksi jälkkäriksi.

2186190.jpg

Aseinani oli purkki kermaa ja sähkövatkain. Vaahdotin kerman, maustoin sen sokerilla (vaniljasokeria myös) ja lisäsin joukkoon puuron. Lisämausteeksi voi laittaa oman maun mukaan hedelmiä (=raikkautta raskaan mässäilyn vastapainoksi), piparimurua, piparminttu-aromia... Tai sit voi syödä sekametelisopan kanssa -jos soppa vielä menee alas siinä vaiheessa joulua...

Valmiista herkusta ei jostain syystä (hehe...) ole kuvaa. Tuo aloituskuva saa luvan kelvata. Ja loput voitte kuvitella tai sit demonstroitte tilanteen kotona.

(By the way, puurona on aitoon maitoon keitetty riisipuuro; 2 dl vettä, kiehuvaan veteen lisätään 2 dl riisiä, keitellään n. 10 min -kunnes vesi on imeytynyt ryyneihin-, lisätään 1 l maitoa "suoraan lehmästä", haudutellaan n. 20-30 min. puuroksi, maustetaan suolalla ja voinokareella. HYVÄÄÄÄÄÄ! ja epäterveellistä...)