Näiden herkkujen ohjeen löysin Sitruunalta. Nämäkin olivat tosi helppoja valmistaa. Ja kuulemma tosi kevyitä. Selvyyden vuoksi: Keveys perustuu siihen, ettei näitä syö kuin yhden..

1 pkt torttutaikinalevyjä

24 palaa suklaata (voi laittaa tavallista maitosuklaata, mutta myös esim. Mariannesuklaa toimii loistavasti!)

voiteluun munaa

Sulata voitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa levyt 4 osaan. Pistele suikaleet, ettei taikina kohoa "holtittomasti". Aseta suklaapala keskelle suikaletta. Kostuta taikinan reunat ja paina taikina huolellisesti kii. Voitele munalla. Paista 225 asteessa kypsiksi. (Pakkauksen ohjeen mukaan)

Koristelen jäähtyneinä esim. valmilla tomusokerikuorrutuksella ja suklaalehdillä. Suosittelen koristelemaan "makean näköiksiksi", ettei syöjät kuvittele ottavansa kinkkupasteijaa... =D