Hui-jui! Ei sunkaan askartelukärpänen iske tännekin? No, näillä hermoilla ja tällä pikku-pikku-piperrys-kammolla ei ole kovin todennäköistä. Mut silti aina vähän täytyy yrittää, eiks jeh?

Sain Pinkkikseltä ystävänpäivätervehdyksenä hauskan "kirjakortin", eli ns. Maze Bookin. Kyselin häneltä, että miten tuollainen kirja tehdään. Hän laittoi ystävällisesti kuvallisen ohjeen askartelublogiinsa. Laitan linkin suoraan ko. postaukseen, koska ohje on hyvä ja selkeä. Sitä seuraamalla pystyy tumpelompikin tuhertamaan. (Uskokaa pois, jos minäkin onnistuin, niin kyllä sinäkin siihen pystyt!)

Minun olisi tarkoitus tehdä tämmöisellä toteutuksella onnittelukortti parin viikon päähän, joten pieni kuivaharjoittelu oli ihan paikallaan.

Minulla oli Tiimarista ostettua materiaalia ja vieressä paperille tulostettu ohje + netti auki Pinkkiksen askargelugalaxiin. Vaihe vaiheelta, ohjetta seuraamalla tuhersin ja ähersin ja kas. Jonkinsortin vihko tuli tehtyä. Tosin siitä näkee, että se on ei-niin-pitkähermoisen-eikä-kovin-pikkutarkan henkilön tekemä... Nauru

Laitan kuiteskin kuvan siitä näkösälle, josko vaikka tekin uskaltautuisitte kokeilemaan...

Kuvassa vasemmalla on minun tuherrukseni ja oikealla on Pinkkiksen lähettämä kortti, vähän vertailukohtana... En koristanut tuota vihkoani mitenkään, mutta seuraava onkin sitten "totista totta" ja koristellaan ihan vimpanpäälle.

Kasaamisessa käytin Pinkkikse ohjeen "vastaisesti" tuollaista Tiimarista ostettua valokuvateippiä. Se on tavallaan kaksipuolinen teippi, joka vedetään tuolla vekottimella suoraan paperiin kii. Teippi on semmoista pientä pätkää, joten se katkeaa tosi helposti haluttuun mittaan. Ja pitää tosi hyvin kii!