Meillä juhlittiin eilen (arvaako kukaan, mitä? Silmänisku) Suolaiseksi tarjottavaksi pyöräytin voileipäkakun. Määriä en valitettavasti osaa sanoa, kun tein "käsikopelolla". Koko kakkuun meni kuitenkin n. 1 1/2 leipää, 1 prk molempia tuorejuustoja sekä sulatejuustoa, 2 prk kermaviiliä, puolikas suolakurkku, n. 3/4 paprikaa, puolikkaan kurkun kuori, muutama kirsikkatomaatti, muutama viinirypäle sekä ehkä 4 kinkkusiivua koristeeksi sekä 100-150g (?) täytteeseen.

Kakku on koottu pyöreään irtoreunavuokaan (n. 26 cm halk.)

Leipä on Pågenin Tummaa viettelystä. (Reunat on kantattu), välissä kahta täytettä.

1. täyte: maustamatonta tuorejuustoa, ruohosipulituorejuustoa, meetwursti-sulatejuustoa, kermaviiliä, palvikinkkusiivuja pienennettynä, maustekurkkua, paprikaa, ananasmurskaa.

2. täyte: "kevennetty" munavoi, eli keijua, keitettyjä munia, kermaviiliä, raejuustoa, kuivattua ruohosipulia, ripaus suolaa.

Kostutuksena on käytetty tavallista omenatäysmehua.

Päällisessä on maustamatonta tuorejuustoa, ruohosipulituorejuustoa, meetwursti-sulatejuustoa ja kermaviiliä. Koristuksena muutama Ohuenohut kinkkusiivu, pieneksi silputtua paprikaa ja kurkun kuorta, kirsikkatomaatteja ja viinirypäleitä.