Olen viimeiset pari viikkoa ollut kuin tulisilla hiilillä ja odottanut postiautoa kuin kuuta nousevaa -jopa viikonloppuina olen odotellut kirjepostia...  Laskuja ja mainoksia on kyllä sadellut, mutta sitä eniten odotettua, Pinkkiksen osoitetiedoilla varustettua pakettikorttia, sitä ei tuntunut tulevan ollenkaan. (Miten niin malttamaton? Lähetysaikaa paketille on kolme viikkoa ja minä odotan saavani paketin jo kuukauden ensimmäisenä päivänä, viimeistään ensimmäisellä viikolla...)

Kävimme tyttösten kanssa vähän yökyläilemässä mummulassa ja (TAT-TA-DA-DAA) sillä aikaa oli tullut kauan odotettu pakettikortti. Jos pakettikortin odottelu oli hirveetä, vielä hirveempää oli se, kun mietti millä "tekosyyllä" lähden käymään postilla. 10 kilsaa ei viitsi "pelkästään" postipaketin vuoksi tehdä. No, onneksi sopiva tekosyy löytyi ja pääsin eilen käymään postissa. Olin niin innostunut paketista, että postin jonossa näpyttelin Pinkkikselle saapumisraportin tekstiviestillä...

Harmikseni en heti päässyt availemaan pakettia, mutta myöhään illalla, kun pienimmäinen oli taltutettu höyhensaarille, oli minulla viimeinkin rauhallinen hetki tutkia mitä paketista paljastuu. Ja paljastuihan sieltä, katsokaa vaikka!

Paketissa oli:

* Muffinivuokia ja koristelippuja prinsessa teemalla -näihin voisi väkästää jotain tarjottavaa meidän prinsessan 3v synttäreille

* Punaista marsipaania -mitähän tästä väkertäis?

* Kuivattuja karpaloita -nää on tosi hyviä!

* Pakastekuivattuja mansikkalastuja -kuulostaa hyvältä!

* Kolme sydänheijastinta, (punainen, valkoinen ja violetti). "Rintarosseissa" on neulahuovuttamalla tehty "pohja" johon on muutamalla pistolla kiinnitetty heijastinkangasta ja takapuolella on hakaneula. -Kiinnitän näistä yhden hetikohta vaunukoppaan ja toisen takin rintapieleen ja kolmannen tuon 3v rinsessan takkiin. Pitää vaan eka päättää värit...

* Hieno kortti

 

Kiitos kovasti ystävälleni tästä paketista! Paketti on selvästi koottu ajatuksella -kaikki oli punaisia (rakkauden väri). Lisäksi paketissa oli selvästi ajateltu tämän talon tyttösiä (rakkaus liittyy niihin erityisen voimakkaasti!) Ja kaikista parasta oli nuo itse tehdyt heijastimet! Arvostan käsityötä tosi paljon ja erityisesti omatekemät jutut ovat hienoja. Kiitos!

Postissa tuli enemmänkin ilonaiheita. Sain Pinkkiseltä kauniin kortin sunnuntaillisen ystävänpäivän johdosta. Kiitos Pinkkikselle muistamisesta!

 Ja tämän hienon kortin myötä toivottelen kaikille blogini lukijolle hyvää ystävänpäivää (älkää syökö liikaa sydänkonvehteja, ettei tuu huono olo!) sekä hyvää laskiaista!