Sain Sly 10-kierroksen maaliskuun paketin jo viikonloppuna, mutta  pääsen nyt vasta postailemaan pakettikuvaa. Olen pahoillani Sly:ni, koska olet joutunut odottelemaan "virallisia" kommenttejani, mutta tässä on ollut kaikenmoista hässäkkää -ja kaupanpäällisenä tuli vielä Noro sekoittamaan muutenkin leväällään ollutta pakkaa. Toistaiseksi tuo pienin neiti on säästynyt ilman vaivoja ja toivoa sopii, että säästyykin! Ei oikein hotsittais hoivailla oksu/ripsatautia 3kk ikäiseltä neidolta!

Mutta siihen pakettiin. Kuten sanottua, tässä on ollut pientä härdelliä perhepiirissä. Sly:ni ajoitti paketin tosi hyvään saumaan, sillä se toi toivottua piristystä ja antoi pienen valonpilkahduksen harmaasävyiseen arkeen.

Maaliskuun pakettien teemana oli pääsiäinen ja sitä tästä paketista kyllä löytyy! Katsokaa vaikka´:

Paketissa oli rairuohoa ja pieniä munia aseteltavaksi sitten kylvökselle. (Herrijjee, pitääkin kylvää se rairuoho kohtapuoliin, että ehtii pääsiäiseksi!) Lisäksi löytyi silikoninen suoja kaulimen päälle, silikoninen "leivinpaperiarkki", kaakaojauhetta ja pisteenä i:n päälle kahdet pikkuruiset sukat. Isompi neiti ei ole vielä suostunut sukkia kokeilemaan, mutta tuo pienempi sukankuluttaja on oikein tyytyväinen uusiin, lämpöisiin sukkiinsa. Johan ne laitokselta saadut, Marttojen kutomat sukat olivatkin vähän jämptit!

Korttikin paketissa oli, sen voisin vaikka vannoa! Ilmeisesti tuo meidän vauhtineiti on päässyt penkomaan pakettia äiskältä salaa ja jemmannut kortin jonnekin... Ainakaan sitä ei näkynyt enää siinä vaiheessa kun pakettia kuvailin!

Kiitos Sly:ni, paketti oli oikein mielenkiintoinen! Varsinkin tuo silikoninen suoja kaulimen päälle vaikuttaa mielenkiintoiselta.