Ihanan valuva suklaakakku, kaiketikin lähellä Mudcacea... Ohje on kopsattu joskua aikoja sitten martat.fi:n keskustelupalstalta. Valitettavasti en muista ohjeen kirjoittajaa (jos joku muistaa tai tunnistaa omakseen, huutakoon HEP!) Kuvaa ei valitettavasti ole, mutta enköhän minä tee tätä toisenkin kerran -lisäillään sitten niitä kuviakin...

200 g tummaa suklaata (väh. 57 %, mielellään vahvempaakin)
200 g voita
3 dl sokeria
5 kananmunaa
1 rkl vehnäjauhoja

- Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa, sekoita joukkoon sokeri ja anna jäähtyä hetken.
- Lisää kananmunat suklaaseokseen yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita lopuksi joukkoon lusikallinen vehnäjauhoja ja sekoita, kunnes taikina on tasaista.
- Kaada taikina voideltuun, halkaisijaltaan n. 20 cm irtopohjavuokaan ja kypsennä uunissa n. 22 - 25 minuuttia (kakun pinnan tulee olla juuri ja juuri kypsä, mutta sisältä taikina saa olla melkein juoksevaa.
- Ota kakku pois uunista, anna jäähtyä ja levähtää mielellään seuraavaan päivään. Kakun voi myös jäähdyttää vuoassaan, niin se pysyy varmasti ehjänä.