Pinkkis kaupitteli tässä taannoin Huuto.netissä ja blogissaan erilaisia leivontaan liittyviä juttuja. Huuto.netissä oli myynnissä Sirpa Talkan Tee hyvä kakku -kirja, joka onneksi jäi minulle "käteen". Tätä kirjaa olen kuolannut jo pitkään! Blogissaan Pinkkis myi mm. vuokasettiä, johon kuuluu yhteen rengasvuokaan kuusi kuvioitua pohjalevyä (joulupukki, synttärikakku, kaksi nallea ja kaksi sydäntä).

Tein ostokset (tai siis sovittiin kaupat) jo aikapäiviä sitten ja tilipäivän koitettua maksiskelin ostokseni pois. Vihdoinviimein oli eilen tullut pakettikortti kotiin. (Joka päivä odotin pakettia kuin kuuta nousevaa...) Ei varmaan tarvi arvata, että järjestin itselleni ruokatunnilla aikaa käydä postissa...  Tosin sen järjestämisen kanssa oli vähän tiukkaa, kun meinasi se ruokatunti jäädä pitämättä... Oli sen verran kiirusta töissä. (Onneksi järjestyi pieni rakonen niin pääsin porhaltamaan postiin. En olisi kestänyt jännitystä jos olisin saanut paketin vasta maanantaina!)

Ja tietystikin kotona piti heti avata paketti ja kurkkia ostoksia...

1621662.jpg

Ilokseni ja yllätyksekseni Pinkkis oli laittanut mukaan hieman ekstraa. Paketista löytyi (sen kakkuvuoan ja kirjan lisäksi...)

* kaunis kortti. (Lähikuva löytyy Pinkkiksen askartelublogista)

* suklaamunamuotti (tuo epämääräisesti kiilteleä "möykky" tuon kirjan päällä)

* rakettiglukoosia. Siis jumpe! Mistä sinä tiesitkin, että olen tätä katsellut blogistaniassa jo vaikka kuinka kauan! Pääsen minäkin kokeilemaan sokerimassaa.