Sain jo torstaina pakettikortin postissa, mutta en ehtinyt postiin enää työpäivän päätteeksi. Eli paketin haku jäi eiliselle. Noh, sattuipa niin, että töissä oli aika rankka viikko kun yksi porukasta oli lomalla + viikon "kohokohtana" yksi työporukasta oli perjantain sairaana. Hommia sai paiskia koko ihan riittävästi ja perjantaina vähän ylimääräistäkin. Oli siis enemmän kuin loistavaa ajoitusta Slyltäni tuon paketin kanssa. Oli nimittäin sen verran piristävä ylläri... Katsokaa vaikka!

1902512.jpg

Hain ruokiksella postista maukkaan näköisen, omenaisen paketin. (Vai väitätkö, ettei sinun tee mielesi iskeä hampaasi tuollaiseen punaposkiseen omenaan?). Maltoin kuitenkin mieleni, enkä repinyt pakettia auki postin parkkipaikalla. =D Täytyy nostaa tuo kaunis laatikko korjuun ennen kuin äiskän prinsessa leikkii silläkin laivaa...

Illalla kotona availin pakettia ja mitä ihanuuksia sieltä löytyikään...

* Pussi Forsmanin Punapensasteetä. Tämä on ihan uusi tuttavuus.

* Pussi Muscovado-ruokosokeria. Tämäkin on ihan uutta. Täytyy tutkia netistä, mihin tätä voisi käyttää.

* Purkki suklaisia koristerakeita. Miten sattuikin. Suunnittelin tekeväni tänä vkl pienen keksitaikinan, mutta se taitaa jäädä tuonnemmaksi apukokin räkätaudin takia.

* Paketti taatelia. Jiiiiii-haaaa! Joulu tulee ja sen myötä taatelikakkujen aika. Lurpsis!

* Kaunis kortti (se jäi näköjään pois kuvasta -anteeksi ei ollut tarkoitus!)

* Kaksi pussia Novitan Hahtuvainen-huovutusvillaa, ruusunpunaisen ja sammalenvihreän. Slyni kertoi kortissa valinneensa sisältöön vähän leivonnasta poikkeavaa, koska teen myös käsitöitä. Kiitos kovasti, nämä näyttävät mielenkiintoisilta. Kerro kuitenkin yksi juttu; mistä ihmeestä sinä tiesit, että olen ensi kuussa menossa yhdeksi viikonlopuksi Työväenopiston kurssille opettelemaan neulahuovutusta?

Paketti oli aivan ihana. Olen erityisen innoissani noista villapussukoista. Kädet oikein syhyävät, että pääsisi kokeilemaan! Taidan kuitenkin malttaa mieleni ja odottaa reilun kuukauden verran, että pääsen kurssille opiskelemaan tekniikkaa...