Tutustuin tänään semmoiseen ruoka-aineeseen, jota en ole ennen käsitellyt. Itse asiassa en ole varma, olenko edes maistanut ko. ruokaa ennen. Valmistin nimittäin siskonmakkaroita. Keitto ei oikein houkutellut, joten kuukkeloin toisenlaisia ohjeita. Loppupeleissä kokkausaika jäi minimaaliseksi, joten piti vähän soveltaa. Tein nimittäin Jalostajan "lisää-vain-vesi"-nakkipadasta siskonmakkrapadan...

Spritsailin siskonmakkaramassaa suolesta kuumalle paistinpannulle ja paistoin ne siinä. (Lusilalla oli kätsy käännellä!)

Paistettuani makkarapallukat, valmistin "nakkipadan" pussin ohjeen mukaan; kiehautin vettä, lisäsin pussin sisällön ja paistetut makkarapallukat ja hauduttelin n. 20 min. Valitettavasti lopputuloksesta ei ole kuvaa... Kuvaaja myöhästyi, kun iski nälkä...

Täytyy sanoa, että ruoka oli yllättävän hyvää. Tällä kokemuksella taidan ostaa toistekin noita siskonmakkaroita! Niitä ei vaan taida saada ihan joka kaupasta? Ei ainakaan läpi vuoden?