Tein vähän ostoksia Ullanunelmassa ja TalkaMatissa, tilailin vähän muotteja, parit siveltimet ja vähän värejä. Ja uusia tavaroita täytyi tietysti heti kokeilla... Samalla pääsin testailemaan aikanaan Sly2:ssa Ebeltä tullutta valkoista marsipaania ja valkoista pastaväriä sekä Pinkkiksen arpajaisista tullutta pinkkiä tomuväriä ja helmiäisvalkoista tomuväriä.

1802528.jpg

Ihan ensimmäisenä kokeilin Ullata tilaamaani lehmä-silikonimuottia. Ai vitsit, että tuo muotti on ihana! (Miten niin muka maalainen? =D ) Tässä on pari ammua kuivattelemassa. (Muotilla voisi tehdä ammuja myös sulatetusta suklaasta. Täytyy joskus kokeilla niitäkin.)

1802549.jpg

Pienen kuivattelun jälkeen lisäilin ammuihin vähän väriä. Osa väreistä on sekoitettu pastaväreistä, osassa on perinteistä elintarvikeväriä ja pastaväriä, osassa on ohennettua tomusokerikuorrutetta sävytetty. (Oli muuten tosi vaikea saada ruskeaa väriä ammujen kylkiin!) Näpräsin samalla myös parit kukat uusilla lilja-muoteillani. Täytyy kyllä sanoa, ettei nämä kukat ole liljoja nähneetkään! Mitä lie, mielikuvituskukkia. Kuivattelin kukkia vähän "törreellään". Totesin, että foliolla ympätyt lipsapullon korkit ovat mitä mainioimpia kuivatusalustoja näille kukille. Osui mittasuhteet loistavasti yksiin. Pari kukkaa yritin kuivattaa snapsilasissa, mutta vaikka miten ymppäsin foliota, oli lasit liian isoja näin pienille kukille. Yhdestä kukasta tein narsissi-harjoitelman.

1802557.jpg

Lopuksi lisäsin lehmille vähän yksityiskohtia (silmät, suun ja sieraimet) mustalla elintarviketussilla. Kukkiin laitoin vähän tomuvärejä (muka) tuomaan elävyyttä. Erityisesti tuo helmiäisvalkoinen oli mielenkiintoinen tuttavuus.