1802343.jpg

Tässä suklaakakussa ei ole kovinkaan montaa kohtaa, missä voisi epäonnistua.

Taikina on valmis Dr Oetkerin taikina. Tuote löytyy kylmätiskistä, olen nähnyt näitä K-ketjun kaupoissa (Supermarketissa ja Cittarissa ainakin on). Löytyy myös vaalealle kakkupohjalle taikina.

1802339.jpg

Kaadoin taikinan kahteen Brunon kartonkiseen paistovuokaan. (Linkki valmistajan, Euraconin sivuille) Vuoat ovat paistovalmiita, mutta voitelin ja korppujauhotin vuoat ihan vaan varmuuden vuoksi... Yritin kaataa taikinan tasan molempiin vuokiin, mutta ihan tasakokoisia kakkuja en saanut tehtyä.

Paistoin kakut pakkauksen ohjeen mukaan. Hieman täytyi paistoaikaa vahtia, koska kakut taisi olla vähän pienempiä kuin ohjeessa. (Ja kakkujen paistoaika oli eri, paksumpi kakku kypsyi luonnollisesti pidempään.)

Valmiin kakun olisi voinut koristella jollakin tavalla, mutta en malttanut. =D Kakku oli todella herkullista. Ja ennen kaikkea helppo valmistaa! Tiskiäkään ei tullut yhtään.