"Heipä hei, hyvää iltaa. Luppakorva seikkailee taas. Luppakorva nimen sain. Korvani nääs lerputtaa. Olen pieni nallea vain pullea, lasten kanssa viihdyn ain. Olen pieni nalle vain pörreä, lapset mua rakastaa..."

Synttäripöytää koristi eilen tämmöinen kakku. Pohjana on kolme 1 munan kakkupohjaa (yksi suklainen, kaksi tavallista, tehty "kolmen-lasin-tekniikalla"). Lisäksi tein yhden 2-munan pohjan, josta tein muffinivuoalla kuonon ja lopputaikinan paistoin normi-pohjana. Pohjasta otin pyöreällä muotilla kolmea palaa korvaksi. Kokoamisvaiheessa otin päästä korvan kohdalta palan pois, niin korva asettui paremmin.

Täytteinä on BlåBandin mousseja: ekassa välissä on Piltti-hedelmäsosetta ja Flora vispiä + Valkosuklaa-nougat-moussea, toisessa välissä on Piltti-kuningatarsosetta ja Flora Vanillaa + Vadelmamoussea. Kostutus omenatäysmehulla.

Päälle sipaistu sokerikreemi Kinuskikissan ohjeella. Maustoin kreemin Mrs Bucketin lähettämällä sitruunajauheella.

Päällinen vaahtokarkkimassaa. Valkoinen kuono on ihan "perusmassa", ruskeassa on osa tomusokerista korvattu kaakaotomusokerilla.

Silmät ja kuononpää on suklaakarkki. Karkit ja lerpattava korva on liimattu tomusokerikuorrutteella.

Kakku oli hyvää, mutta täytyy myöntää, että annoin loput (n. vajaan puolikkaan kakusta) äidin ja isän mukaan "evääksi kotimatkalle". Ehkä viikolla jyllännyt mahatauti vaivasi vielä sen verran paljon...