Niin se vaan on kolme kuukautta mennyt kuin siivillä. Sly:n kutoskierros on päässyt jo loppusuoralle. Tai siis minun osaltani se on jo päässyt maaliin... Viimeinen paketti, paljastuksen kera, tuli eilen. Itse asiassa lueskelin kommenteista, että paketti oli lähtenyt matkaan jo keksiviikkona. Siitä laskin, että pakettikortin pitäisi tulla perjantaina. Itse olin päivän töissä ja tiesin kotiutuvani vasta sitten, kun posti on jo sulkenut ovensa. Edessä olisi ollut piiiiiiitkä viikonloppu odotusta. Eli. "Määräsin" isännän paimentamaan minun postiani. Annoin määräyksen, että jos tulee pakettikortti, seurantatunnus pitää ilmoittaa minulle. Ja näin kävi. Pääsin töiden jälkeen hakemaan paketin, eikä minun tarvitse kärvistellä maanantaihin asti. Ja se kärvistely olisikin ollut kamalaa, jos olisin tiennyt, mitä kaikkea paketti sisältäisi. Katsokaa vaikka:

1238819453_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paketista löytyi

* Kinuskikastiketta

* Turkinpippurirouhetta

* Mantelijauhetta

* Karpalorakeita (Pentikin)

* Ranskanpastilleita

* Vaniljanmakuista sokeria/sokeriraetta (tuo pussi kinuskikastiketetran yläpuolella)

* Rairuohon siemeniä

* neljä mielenkiintoista pipariohjetta; Karpalo-kaurakeksit (näitä minun "on pitänyt tehdä" jo monta kertaa), Mantelilastut (kuulostavat tosi herkullisilta!), Pääsiäispiparit, joihin tulee päälle ranskanpastilleja (mainio idea!) sekä Salmiakkikeksit, joihin tulee turkinpippurirouhetta ja kinuskikastiketta (tätä ei voi olla kokeilematta!)

* kortti, jossa oli paljastus.

Voi vitsit, mikä paketti! Nuo pipariohjeet erityisesi ovat perin mielenkiintoisia! Katsotaan, ehtisinkö pääsiäisen aikohin leipaista parit piparit... Ohjeet tuntuvat sen verran yksinkertaisilta, että näitä pyöräyttää äkkiä. (Mistä tulikin mieleen, että ne Macaronit on edelleen testaamatta... Mutta josko vaikka samaan aikaan näiden kanssa...)

Kuvittelin jo viime paketin jälkeen arvanneeni pakettien lähettäjän, mutta olin täysin hakoteillä. Yllätys oli täydellinen (eikä yhtäänkään epämieluisa!) kun lähettäjäksi paljastuikin Merja. Kiitos sinulle näistä paketeista! Näiden odottaminen on ollut hauskaa ja pakettien avaaminen on ollut vielä hauskempaa. Paketit ovat olleet tosi mieluisia!

Omalta osaltani Sly-leikki jää nyt tauolle ainakin seuraavan kierroksen ajaksi, mutta leikki jatkuu seiskakierroksen merkeissä täällä. En varmasti jätä tätä leikkiä kokonaan -seurailen kyllä paketteja ja teemojen toteutumista mielenkiinnolla. Katsotaan, josko olisin sitten taas kasissa mukana. Nauru