Meillä herkuteltiin sunnuntaiaamuna tämmöisellä herkulla:

4 viljan puuroa ja raparperi-mansikkasoppaa. Sopan ohje on Canelian keittiöstä napattu.

Soppaan tarvitaan:

1 pkt (350 g) raparperisosetta (Pirkka, löytyy vihannes/hedelmätiskistä)
n. 2 dl vettä
250 g (5 dl) pakastemansikoita

Kiehauta raparperisose ja vesi kattilassa ja kaada sitten tarjoilukulhoon jäisten mansikoiden päälle. Tarjoile, kun kiisseli on jäähtynyt ja marjat ovat sulaneet.

Soppaa ei voi enää helpommin tehdä! Tein tuplasatsin triplamäärällä mansikoita. Nauru Oli hyvää! Tätä syötiin sitten monta päivää, eka puurolla, sitä vähän muroilla ja taas puurolla vielä vähän muroilla...

Puuro on ihan peruspuuro (1 l vettä, 4 dl hiutaleita, ripaus suolaa).